Кулінарна лаванда - універсальна ароматна пряність, що надасть Вашим звичним стравам витончений та особливий смак. Для цього досить перетерти невелику кількість квітів та додати до страви.
Лаванда вирощена на власних полях в Україні без залучення техніки та хімічних засобів. Лише відбірні квіти з чистих кущів, дбайлива сушка, ретельне ручне перебирання, просіювання та провіювання від домішок і пилу.
До складу входить: суцвіття лаванди англійської вузьколистої.
Лаванду використовують у процесі приготування борошняних виробів та десертів, морозива, маринадів, соусів та напоїв.
Спробуйте додати її у рибні та м'ясні страви, супи чи салати.
Об’єм: 200 мл
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Ручна Робота |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Об'єм | 200 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 260 ₴